Flexx service logo

Renovatie / Revitalisering / Nieuwbouw

Provincies en gemeentes stellen steeds minder bouwgrond voor industrieel gebruik beschikbaar. Daarom wordt het bedrijfsleven gestimuleerd reeds bestaande, vaak oudere industrieterreinen een tweede leven in te blazen. Gemeentes nemen vaak het herinrichten van de infrastructuur voor hun rekening. Voor de ondernemer blijft de keuze voor volledige nieuwbouw of het bestaande pand te revitaliseren. Meestal worden hierbij aan de buitenzijde van het pand de gevelbeplating en de daarin aanwezige toegangsdeuren onderhanden genomen. Denkt u aan een dergelijke ingrijpende aanpak, dan staat Flexx Service u graag met raad en daad terzijde. Onafhankelijk van merk of type deur kunnen wij u helpen de uitstraling van uw pand aan te passen aan de hedendaagse architectuur, bedieningsgemak en veiligheidsvoorzieningen. Voor uitvoering zijn er vele opties denkbaar.

Direct een afspraak maken

Onderstaand een aantal mogelijkheden:

- Vervangen van beschadigde panelen.
- Invoegen van een of meerdere glaspanelen welke het daglicht laten toetreden.
- Plaatsen van enkele transparante vensters.
- Vervangen complete deurblad.
- Aanbrengen van nieuwe coating.
- Upgraden van hand of ketting bediende deuren naar een elektrisch aangedreven versie. Dit inclusief de benodigde CE markering.
- Op afstand bedienbaar maken van elektrisch bediende deuren.
- Aanbrengen van diverse beveiligingen, zodat de deur weer voldoet aan de laatst geldende normering.
- Upgraden van de inbraakwerendheid.
- Isolatiewaarde verhogen door het aanbrengen van tochtweringen en rubberafdichtingen.
Bovenstaande is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die Flexx Service B.V. u te bieden heeft. Indien gewenst bespreken wij graag samen met u de mogelijkheden om ook uw kostbare deuren een tweede leven te geven of het gebruikersgemak en bedieningscomfort te verhogen!