Flexx service logo

Over Flexx Service B.V.

Flexx Service is een Nederlandse merk-onafhankelijke organisatie die Non Stop voor u klaar staat om uw garagedeuren, industriële deuren en docksystemen optimaal te onderhouden, repareren en wanneer nodig te vervangen.

Flexx onderscheidt zich van andere bedrijven door het maken van bewuste keuzes. Waar veel van de branchegenoten service zien als een noodzakelijk aanvullende dienst, is het verlenen van service voor Flexx de core business. Met slim uitgedachte onderhoudsconcepten en gebruikmakend van de meest moderne web applicaties is Flexx Service als geen ander in staat om u als klant te voorzien van een optimale Non Stop service door geheel Nederland. Of het nu gaat om een enkele deur in uw woning / bedrijfshal of een landelijk bedrijf met meerdere vestigingen, Flexx heeft voor u altijd een praktische oplossing die naast transparant en concurrerend ook nog eens online inzichtelijk is. En dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week. NON STOP staat Flexx u dus met raad en daad ter zijde. Zie voor een uitgebreide beschrijving van onze concepten en diensten de diverse hoofdstukken op deze website.

Wilt u liever een persoonlijk contact, start dan hier uw verzoek daartoe. Uiteraard kunt u tijdens kantoortijden telefonisch contact opnemen met onze Flexxlijn 0318-300618.